This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Trend az ősidők óta: iniciálé gyöngyékszerek

Kr.e. 2300-ban a gyöngyékszereket igazi státuszszimbólumnak tartották. Hosszú idők óta van ez így, és ez a helyzet a mai napig változatlan. Anne Boleyn, Diana hercegnő, Audrey Hepburn és a mai divatvilág szupermodellje, Bella Hadid gondoskodtak arról, hogy a személyre szabott iniciálé nyakláncot soha ne felejtsük el. Szinte megszállottan jellenek meg újra ezek a darabok a kifutókon, divat ikonokon és rengeteg stílusos fashionistán.

És ez nem véletlen: mi is, ti is odáig vagytok az iniciálé típusú ékszerekért, ezért létrehoztunk egy szelekciót a ti bejegyzéseitekből, hogy megmutassuk, mennyire nagyra értékeljük a felénk áradó szeretetet és támogatást!

 

 

Kattints bátran kedvenc ékszerdizájnjaidra, és szerezd be sajátod még ma! Ha egy PEARLszonalizált szépséget keresel, ne habozz tovább. Mi garantáljuk a stílust és az örömöt, de rád is szükség van, hogy tegyél érte. Kezdd a saját vagy szeretted kezdőbetűjével.

 

Reméljük, jól érezted magad velünk. Látogass vissza máskor is a blogra, és tudj meg többet a gyöngyökről, ékszerekről, és divatról. Legyen igazán PEARLfekt napod!

Love, 
LABELLED 

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.