This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

LABELLED NYEREMÉNYJÁTÉK 2023. Január

JÁTÉKSZABÁLYZAT - 🌊LABELLED NYEREMÉNYJÁTÉK🌊

  1. Általános rendelkezések

A “LABELLED NYEREMÉNYJÁTÉK” elnevezésű promóció (továbbiakban „Promóció”) szervezője és lebonyolítója Pölyhe Barbara e.v., (cím: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5. 3/9.) a továbbiakban „Szervező”.

 

  1. Promóciós mechanizmus

Időtartam: 2023. január 23-29.

Felület: a LABELLED Jewellery @be_labelled Instagram oldala (http://www.instagram.com/be_labelled)

A Játékosok úgy vehetnek részt a Játékban, hogy követik a január 23-án a @be_labelled Instagram oldalán kikerülő posztban leírt lépéseket: a felhívásnak megfelelően követik a @be_labelled Instagram oldalát, valamint legalább egy ismerősüket megjelölik a kép alatt kommentben.

  1. Nyeremény

A játék végén 1 nyertest sorsolunk, aki megnyeri az általa választott Initial Nero személyre szabható gyöngysor egyikét.

Résztvevő semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű anyagi-, vagy költségtérítést.

  1. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban csak valós adatokkal regisztrált Instagram profillal rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel az 1. pontban meghatározott promóciós mechanizmusban foglalt feladat teljesítése, valamint a promóciót meghirdető oldal moderációs alapelveinek betartása.

A feltöltött tartalmaknak az alábbi moderációs alapelveknek kötelezően meg kell felelniük:

Tilos bármely olyan komment írása, kép küldése, mely:

  • § Vulgáris, obszcén, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes.
  • § Mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan.
  • § Kisebbségi, vallási, faji, nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő.
  • § Jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz.
  • § A jó ízlést sértő, pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képet, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz.
  • § Szabadalmi, védjegy-, eredet megjelölés-, származásjelölés-, vagy mintaoltalmat sért.
  • § Szerzői vagy azzal szomszédos jogokat sért.
  • § Bevételi adatokat tesz közzé.
  • § Erőszakos, erőszakot ábrázol.
  • Az a játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki a részvételi feltételeket maradéktalanul betartja.

 

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban az info@belabelled.eu email címen nyújtunk felvilágosítást.

A Promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvételtől való elállást a Játékos kezdeményezheti privát üzenet formájában a @be_labelled Instagram oldalán vagy az info@belabelled.eu email címen keresztül. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat és Adatvédelmi nyilatkozat automatikus elfogadását jelenti.

  • A Szervező jogosult kizárni azt a Játékost, aki:
    • a játékban való részvétel, vagy a sikeres sorsolás után szándékosan valótlan adatokat adott meg
    • a játékban tisztességtelen módon, a jelen Szabályzatban foglalt feltételek és előírások megsértésével/megkerülésével próbál meg részt venni.
  1. Érvénytelen pályázat

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a 2. pontban meghatározott promóciós mechanizmusnak nem felel meg.

  1. A játék időtartama

2022.01.30-án kerül kihirdetésre és 2023.01.29-én éjfélkor ér véget.

A nyertesek kiválasztása

A 2. pontban részletezett feltételeket teljesítő résztvevők között sorsoljuk ki a 3. pontban részletezett nyereményt.

A nyeremény a játék lezárása után, 2023. január 30-án délelőtt kerül kisorsolásra. Az eredményhirdetés ezt követően a játékra felhívó poszt alatt komment, valamint Instagram Story formájában a nyertes megjelölésével történik.

A nyeremények és a díjak átvételének feltételei

A megnyert nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók.

A nyertessel az Instagram profiljám keresztül direkt üzenetben felvesszük a kapcsolatot. A nyertes a nyereménye egyeztetése (pontos termék kiválasztása, személyre szabása) után cím esetén GLS futárszolgálattal, külföldi cím esetén ajánlott postai küldeményként kapja meg.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, vagy a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. Ezen kívül a nyerteseknek a kiválasztást követően 5 munkanapon belül kell visszajelezniük a nyereménnyel kapcsolatban. Visszajelzés hiányában a határidő lejárta után új nyertest sorsolunk.

A Szervező nem vállal felelősséget a Pályázó által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, illetve következményekért.

  1. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli.

  1. Adatkezelés

A jelen adatkezelési szabályzatban az alábbi fogalmak az alábbi jelentéssel bírnak:

Adatkezelő: Pölyhe Barbara e.v., (cím: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5. 3/9.)

Játékos: aki kommentel a nyereményjáték mechanizmusának megfelelően a @be_labelled Instagram oldalán meghirdetett posztra. Az adatkezelés weboldalakat nem érint. A résztvevő játékosok felhasználó neveit és egyéb elérhető adatait a sorsoláson kívül más célra nem használja fel az Adatkezelő, és harmadik félnek nem adja tovább.

  • Az adatkezelés céljai és jogalapja, a kezelt adatok köre: a Sorsolás lebonyolítása, amely az alábbiakat foglalja magában:
    • Regisztráció a Sorsolásban való részvétel érdekében
    • Kapcsolattartás a Sorsolás során
    • Sorsolás
    • Részvételi jogosultság ellenőrzése
  • Kezelt adatok köre: kapcsolattartás céljából megadott adatok.

Az adatkezelés jogalapja: az Érintett hozzájárulása

Hozzájáruló Nyilatkozat: a személyes adatot szolgáltató Érintett külön írásbeli engedély nélkül, a nyereményjátékban történő részvétellel kifejezett hozzájárulását adja az adatkezeléshez.

  • Az adatok kezelésének, megőrzésének időtartama:
  • Adatkezelő az adatokat 2023. január 23. napjától a Nyeremények átadásáig kezeli. Ezt követően törli a kapcsolattartási adatbázist.

Az adatkezelési szabályzat által használt további fogalmak az EU Általános Adatédelmi Rendeletének fogalomrendszerével egyeznek meg.

1 Adatkezelő az Érintettel kapcsolatos személyes adatokat az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletének – (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) –  előírásainak megfelelően kezeli.

2 A Hozzájáruló Nyilatkozat megadásával Érintett kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait Adatkezelő a jelen adatkezelési szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

3 Az adatkezelés jogalapja: az Érintettek hozzájárulása.

4 Adattovábbítás: A hozzájárulással az Érintett engedélyt ad az Adatkezelőnek arra, hogy megadott személyes adatait Pölyhe Barbara e.v. számára a 4. pontban meghatározott célból továbbítsa.

5 Adatkezeléssel és -továbbítással érintett adatok köre: az Érintett által megadott személyes adatok (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím)

6 Adatkezelő köteles biztosítani, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, kivéve, ha jogszabály másként nem rendelkezik, vagy ahhoz az Érintett hozzájárul.

7 Az adatkezelés kezdő időpontja az Érintett által a Hozzájáruló Nyilatkozat megadásának időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időtartammal egyezik meg. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve ha azt az Érintett kéri, a személyes adatok automatikusan törlésre kerülnek.

8 Az Érintett jogosult tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérni személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. Érintett e jogait ingyenesen, a hello@belabelled.eu e-mail címre küldött nyilatkozattal gyakorolhatja. Tájékoztatás kérése esetén Adatkezelő a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban válaszol. E tekintetben írásbeli közlésnek minősül az Érintett e-mail címére küldött válasz. Az Érintettnek jogában áll bírósághoz fordulni a személyes adataival kapcsolatos jogainak megsértése esetén.

A Pályázó az adatkezeléssel, annak megszüntetésével kapcsolatos bármilyen kérdéssel a Szervezőhöz fordulhat az alábbi e-mail címen: hello@belabelled.eu illetve postacímen: Pölyhe Barbara e.v., 1134 Budapest, Angyalföldi út 5. 3/9.  A játékkal kapcsolatban további felvilágosítást a @be_labelled Instagram oldalán adunk.

  1. Felelősség kizárása

A Promóció szervezésében résztvevő vállalkozó nem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítését.

Amennyiben a játékos jogosulatlanul nevez bármilyen tartalmat, a Szervező kizárja a Promócióból. Szervező, illetve a Szervező Megbízottja nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlanul nevezett tartalmakért, tévesen megadott adatokért.

Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtőtől/Szervező Megbízottjától nem követelheti.

A résztvevők adatait nem az Instagram kezeli, a nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. Az posztjátékkal kapcsolatban az Instagram mindennemű felelőssége kizárt.

A nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok vagy más Instagram felhasználók magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelnek. Szervezők fenntartják a jogot, hogy a jogszabálysértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálják.

A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevő által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Játékosok a www.instagram.com/be_labelled Instagram oldalon értesülhetnek.

A játékosok pályázatuk leadásával a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

 

Budapest, 2023. január 23.

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.